Era més que necessari. Crec que, a hores d’ara, són poques les persones que tenen dubtes sobre les raons que van motivar l’Acord de Progrés a l’Alcora. El nostre poble necessitava un canvi urgent de govern després de 4 anys de letargia, de falta de projectes per al progrés i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Teníem tan clar que el canvi era ineludible com que este no podia ser fruit de la improvisació, sinó d’un projecte ben pensat. Què volem per a l’Alcora? Com és el poble que els alcorins mereixen? Estes van ser les primeres preguntes que vam posar sobre la taula. La resposta, unànim: L’Alcora necessita una vertadera transformació, més enllà de rentades de cara puntuals.

Volem un poble per a les persones, molt més accessible i segur. Estem treballant en el pla d’accessibilitat des del primer dia, per això ja s’estan veient els resultats: carrers més accessibles, voreres més amples, eliminació de barreres arquitectòniques... També estem treballant en el nou PGOU, paralitzat en estos últims anys malgrat ser un projecte fonamental per al futur i el progrés del nostre poble. L’actual és de l’any 1989, i les necessitats han canviat molt des de llavors.

Queda molt per fer, però ara sí, l’Alcora progressa adequadament. El canvi, més que necessari. La transformació, imparable. H

*Primer tinent d’alcalde de l’Alcora