El joc de trobar les 7 diferències resulta realment fàcil si es tracta de comparar l’actual govern local de l’Alcora amb l’anterior del PP:

1. Ara s’està treballant de valent des del minut 1, pensant en l’interès general. En l’anterior legislatura es va començar a treballar a 6 mesos de les eleccions, demostrant que no els movia l’interès del poble, sinó els seus partidistes.

2. S’ha revertit la situació de paràlisi a l’Alcora, sense descurar la responsabilitat econòmica: més projectes, més activitats i més serveis que abans, però també menys deute municipal i menys atur (ara fets, abans paraules).

3. Ara es pensa en el futur i es treballa de forma planificada, amb l’objectiu de transformar el nostre poble, no de maquillar els problemes amb pegats ni improvisant com feia el PP (quan feia).

4. Mentre que abans s’actuava d’esquena als ciutadans, de manera arbitrària i sense consens, ara s’atén, s’escolta als veïns i s’actua. Exemple clar: el PP va eliminar una línia de batxillerat a l’IES Ximén d’Urrea, en contra de la voluntat de tot el centre.

5. Ara s’està donant resposta a antigues demandes. Per exemple, ja tenim farmàcia de guàrdia tots els dies, abans els veïns havien de desplaçar-se a altres municipis. Altre exemple, les classes de matronatació per a embarassades: vam escoltar les peticions de les futures mamàs i les vam fer realitat. Ens consta que amb l’anterior govern, ni cas.

6. La millora en instal·lacions i serveis municipals, altra de les diferències. Per exemple, ens vam trobar amb una piscina abandonada, amb les instal·lacions del centre de dia sense adequar (ara ja en ús), etc. a més, s’està potenciant molt més el Casal Jove, la biblioteca…

7. La incineradora, altre tema important. Mentre que al PP la Conselleria de Bonig (també del PP) no li feia ni cas, es més, anava de la mà amb l’empresa i li facilitava les coses per poder montar la incineradora, amb l’acció decidida del poble, del Govern de l’Alcora i del Govern del Botànic, posant-se al nostre costat, la incineradora és només un malson.

7, entre altres moltes diferències…

*Alcalde de l’Alcora