+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

Firma invitada

La victòria de la gent

 

Garcia
27/06/2016

És necessari i urgent arribar a un acord per tal de conformar el Govern estatal que la ciutadania necessita. Un govern al servei del poble. Un govern honrat i bon gestor, que garantisca els pilars fonamentals de l’estat de benestar. Que rescate persones i no bancs. Un govern que mire per l’interés de les valencianes i valencians. Un govern en què, lògicament, el Partit Popular no té cabuda. No pot continuar governant ni un minut més un partit instal·lat en la corrupció, en els pufos i “xanxullos”. Un partit incapacitat per a gestionar, el del “miracle econòmic” que només existix en la seua política ficció. Un partit que ha posat en risc el sistema sanitari i educatiu i que ha dilapidat la vidriola de les pensions. Un partit que ha carregat tots els esforços del costat dels més dèbils, que mentres realitzava els retalls més brutals malbaratava els diners públics en l’interés d’uns pocs. Un partit que abaratix l’acomiadament i augmenta la precarietat laboral, amb el qual molts jóvens s’han vist obligats a emigrar. El partit en contra de les llibertats, el de la Llei Mordaça. Un partit que discrimina les valencianes i valencians. Necessitem ja un govern conformat per forces progressistes, com els que tan bé estan funcionant en moltes institucions.

Perquè en estes eleccions han de guanyar les persones, fem fora els “roïns”. És l’hora de la victòria de la gent. H

*Alcalde de l’Alcora

 
 
3 Comentarios
03

Por adrpm 18:59 - 27.06.2016

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Un govern d´esquerres?. Avanç, molt difícil, ara, imposible!; no es que tinga la culpa un partit o altre (PSOE o Podem), es que la gent continúa volem masoquisme, o roin conegut en volta de bo per coneixer; ha sigut el vot de la por, el de tanta Venezuela, Irán, extremistes, comunistes, radicals, contra corrupció; la gent al fi a cregut eixes histories de tan repetirles i prefereix la corrupció i la mala administarció. Tan simple com aixó.

02

Por jp 16:15 - 27.06.2016

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Este es el triunfo del miedo , es increíble ver como gente que pasan el mes de milagro , que su recuperación es trabajo para alguien de la familia en trabajos de pocas horas diarias y si alguien trabaja a jornada completa su jornal se ha reducido a la mínima expresión, y aún asi voten pp , por la recuperación de España(no de la mayoría de "españoles") porque España va bien y no piensen que son ckase obrera española y algo tendrían que ver con la mejoría del pp. TENEMOS LO QUE NOS MERECEMOS

01

Por Vicent Bosch i Paús 12:38 - 27.06.2016

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Sorprenent que la massa amorfa sol votar a qui més els fot. Condició humana que sols mira l'envàs i no el producte interior. Les aparences si que enganyen. El pitjor és que ho tenen interioritzat.