Després de molt de temps parlant de la innovadora plataforma de venda en línia que impulsem des de la Regidoria d’Economia i Efecte de Vila-real, ja podem posar-li nom. La Vilatenda ha arribat per a quedar-se i ben aviat serà una realitat.

Està tot preparat perquè a mitjan mes de setembre, els veïns de Vila-real i qualsevol persona des de qualsevol punt del món puga entrar al major aparador virtual del comerç de Vila-real i demanar qualsevol producte perquè li arribe a casa.

Oblideu-vos de les més famoses pàgines de compra en línia, perquè aquesta ferramenta no és comparable, i explique per què. En primer lloc, Vilatenda està per mig centenar de comerços vila-realencs. Cap web del món us pot oferir tota l’oferta que trobareu ací, tota del nostre poble i tota de qualitat, amb productes que van des de moda fins a electrònica, passant pel sector cosmètic.

Cal destacar que aquesta plataforma no només t’ofereix rebre a casa els productes, sinó que pots triar recollir-los directament a la tenda on els has encomanat, garantint qualsevol canvi o devolució i donant l’oportunitat de seguir mirant productes in situ al mateix establiment. Però, a més a més, hem creat un punt de recollida al cor de la ciutat, al mateix edifici d’Efecte Vila-real (davant dels Lluïsos) per a qui vulga passar a recollir el seu paquet.

Però si hi ha un punt del qual ens diferencia d’altres aplicacions similars és la solidaritat. Perquè dels beneficis que es generen, un percentatge es destinarà a entitats que atenguen causes socials. I, a més, els encarregats de la distribució seran persones amb diversitat funcional. Tot són avantatges i, per això, des de Compromís ens sentim ben orgullosos de donar impuls a aquesta iniciativa que aposta pel comerç local, però també per les persones.

*Regidor d’Economia de Compromís per Vila-real