Estem en plena Setmana Santa i això es nota a Onda. Es nota per la gran quantitat d’activitats que des de l’Ajuntament hem organitzat per tal de conciliar la vida laboral i familiar, com l’Escoleta de Pasqua, que dóna solució a 150 famílies i que demostra que ens preocupem per la nostra gent. A més, hem organitzat gran quantitat d’activitats en les diferents zones de la ciutat. Perquè per a aquest equip de govern cada barri importa i, per això, tindrem activitats al Casal Jove, al Parc de la Ceràmica, a l’Ermita del Salvador o a la Plaça 8 de març. A més, se celebra aquests dies el festival Ple de Titelles al castell.

Però també es nota per la gran quantitat de visites que rebem durant aquests dies de visitants que aprofiten els dies festius per tal de conèixer els encants d’Onda, que són molts i diversos. Tenim un gran patrimoni natural i cultural, i l’equip de govern que dirigisc vol ensenyar-lo a la major quantitat de gent possible, perquè això també redunda en l’economia local. Estem molts satisfets amb les xifres de visites que segueixen augmentant als llocs d’interès de la localitat, com el castell o els museus locals. A més, seguim potenciant aquests atractius amb visites teatralitzades a la ciutat que estan recollint grans èxits entre els turistes i, fins i tot, entre la gent d’Onda.

Fruit d’aquest treball i de l’equip de govern en la promoció turística i en el reclam de noves visites, va nàixer fa sis mesos una iniciativa com l’àrea d’autocaravanes. Esta setmana hem conegut unes xifres molt positives per a Onda, ja que, gràcies a aquesta zona, ha incrementat el nombre de pernoctacions que s’han portat a terme al nostre municipi. A més, els usuaris han mostrat la seua satisfacció per l’alta qualitat que ofereix el recinte. Noves visites que, sense cap dubte, ens serviran per promocionar encara més les bondats d’Onda i anar incrementant el seu potencial turístic cada vegada més.

Per tot allò, com alcalde, m’agradaria aprofitar estes línies per tal de convidar a la gent de fora de la nostra ciutat a què ens visite aprofitant estos dies de Pasqua, perquè Onda és un poble acollidor i que té molt per ensenyar. Viu Onda. Vivim el turisme.

*Alcalde de Onda