La Vall d’Uixó és dels vallers i valleres. El meu compromís amb la ciutat que estimem és construir un projecte de ciutat on totes i tots cabem. Per això des del PSPV-PSOE proposem seguir modernitzant la ciutat, amb un desenvolupament econòmic sostingut i sostenible, que cree ocupació i riquesa sent respectuós amb el medi ambient i que fomente participació de la ciutadania.

Apostem per un desenvolupament humà que atenga a les persones i orientat a la consecució de la igualtat entre homes i dones, que avance en la solidaritat entre les persones i amb altres pobles i ciutats. La Vall que estimem és una ciutat on tots i totes tenim dret a viure, que prioritza en les necessitats de la gent i possibilita la generació d’oportunitats.

TOTS els vallers i valleres són els destinataris d’este projecte, en el qual cabem totes i tots. Perquè si alguna cosa ens uneix és la nostra estima per la Vall d’Uixó. En menys d’una setmana ens juguem molt: seguir avançant o retrocedir 40 anys. La Vall d’Uixó no es pot permetre tornar enrere, perquè si en quatre anys hem aconseguit tantes coses, tot i els entrebancs, què no aconseguirem amb quatre anys més de treball incansable per la ciutat que estimem?

Votant al PSOE avancem en el benestar de la gent. Perquè seguirem treballant per a ampliar el centro social Maestro Rodrigo (La Vallense) ara que ja hem adquirit el local annexe. Votant al PSOE avancem en modernització administrativa, transparència i impostos, per això seguirem en la línea d’esta legislatura de reducció del deute municipal i de baixada del rebut de l’IBI, mantenint sempre l’estabilitat pressupostària i vetllant per unes finances municipals sòlides i 100% transparents.

Votant al PSOE avancem en esport inclusiu, amb la construcció del segon poliesportiu i d’una nova pista de ciclisme, a més de l’impuls a l’esport de base i a la pràctica esportiva en el dia a dia de tots els vallers i valleres. Votant al PSOE avancem en cultura i joventut, amb la creació de l’Espai Jove com a sala d’estudi, formació i oci alternatiu i amb la remodelació de la façana i la millora de la caixa escènica del Teatre Municipal Carmen Tur.

Votant al PSOE avancem en igualtat real, amb polítiques que garantisquen la igualtat de gènere, habilitant espais de lactància en edificis públics, impulsant mesures de conciliació laboral i familiar, donant suport a les víctimes de violencia masclista i dotant a l’Espai d’Igualtat i Pau com lloc de trobada per a associacions de dones i feministes locals.

VOTANT al PSOE avancem en urbanisme per a les persones, amb grans projectes com la connexió del barri Toledo i Sant Vicent, que convertirà el barranc en una zona verda i d’oci. Votant al PSOE avancem en mobilitat sostenible, ja que impulsarem un parc de bicis de lloguer.

Votant al PSOE avancem en ocupació i oportunitats, amb la creació de sòl industrial i un pont de connexió entre els polígons Mezquita i Belcaire. A més seguirem donant suports als emprenedors, al comerç local i potenciarem el turisme com un sector de present i futur.

*Alcaldessa i candidata a revalidar l’alcaldia de la Vall d’Uixó