Les Jornades de Formació i Promoció Cooperativa de la Caixa Rural van concloure amb l’actuació de Guillermo Roma, patrocinada pel Festival Ultrasons de l’Alcora. L’espectacle es va dur a terme a l’Auditori de la mateixa entitat.

Kiribati

El músic i la seua banda Kiribati van oferir en primícia en la Comunitat Valenciana un avançament del seu àlbum d’estudi que du el mateix títol. La formació proposa un viatge per influències que van des del Mediterrani a les mars del Carib, recuperant i modernitzant gèneres com el bolero.

Jornades

Les jornades van iniciar fa tres setmanes amb l’exposició de pintura La Vida en imatges de l’artista alcorí Diego Castan García. Posteriorment van brindar al seu Auditori el musical infantil que portava per títol Mai de la vida el rescat de Campaneta en dues sessions.

Xerrades

En els salons socials de l’entitat va tindre lloc la xarra-col·loqui La ginebra i el gintonic, a càrrec de David Buc, sommelier internacional i director de l’Escola de Tasts de Castelló, el qual en la seua amena intervenció explicà l’origen i història tant de la ginebra com de la tònica que acompanya al reeixit conjunt, sens dubte una de les begudes mes populars i consumides del món. Després de la seua interessant explicació i el tast oficial explicatiu amb voluntaris en l’escenari, va tindre lloc el tast popular per als presents a la xarrada, que va ser molt nombrosa.