Tinc la grip. Em fa mal el cap i tinc febra. Tan aviat tremole de fred, com em molesta la corbata i he de descordar-me el coll de la camisa. Sue, tinc calfreds, em fa mal tot el cos. Pot ser hauria d´haver-me quedat a casa, per² he vingut a treballar. La sensació és de cansament general, no estic gil, ni físicament ni mental. L´estat febril fa que estiga lent de reflexos, que em coste d´entendre les coses.

Crec que l´equip de govern popular té la grip. Una mena de grip política.

Est lent, fa la sensació d´estar molt cansat. És evident que no est gil davant dels problemes.

Hi ha molts exemples, per² la forma en qu¨ van crear i gestionar posteriorment la pol¨mica pel desviament de la carretera n´és un de bo.

Els sis mesos transcorreguts des que s´aprov la moció del Bloc sobre civisme, sense cap acció concreta, n´és un altre.

Les afirmacions i posteriors rectificacions sobre la tala d´arbres (no tenim cap Tita Cervera per ací?) és un tercer.

Els hi costa molt d´entendre les coses. No entenen algunes lleis com la de creació de l´Acad¨mia Valenciana de la Llengua (AVL) i continuen donant illegalment diners a associacions secessionistes.

Tampoc no entenen que l´oposició té dret a con¨ixer en una comissió informativa i de forma oficial, en qu¨ consisteix el projecte de la Ciutat de les Llengües. Hi ha massa coses que els hi costen d´entendre.

De vegades sembla com si tots aquests anys governant els hagueren deixat ja sense idees, sense projecte il.lusionador, l´esgotament és també mental.

El metge m´ha dit que només hi ha una forma de curar-se la grip, quedar-se uns dies al llit. Descansar. Doncs, que descansen i descansarem tots.

Portaveu adjunt del Bloc