Aquí i all , cauen sent¨ncies plom! ( i les que cauran...). Una de les més celebrades fou la de Cervantes: palabras, palabras, palabras, traduïda pel no menys insigne escriptor Shekeaspeare: words, words, words i que han esdevingut en l´actualitat el lúdic: bla, bla, bla.

A Cabanes han condemnat l´alcalde, de Cabanes, per amagar informació sobre requalificacions urbanístiques i altres minúcies sense import ncia a l´oposició. L´oposició, Carles Mulet, ni corto ni perezoso, ja l´ha batejat com el condenat alcalde. Pagar la pena assistir als plens només per escolar-lo: sr. condenat alcalde bla, bla bla. A§² pot repetir-se, o millorar en un futur imperfet, amb altres casos com el sr. condenat Fabra, i malgrat la sent¨ncia president de la Diputació, inaugura(-r ), un pant a la Vall d´Alba...

Bous de carrer a banda, o al tombet, Pepe Rubianes ha aconseguit escarotar la ultradreta espanyola amb unes declaracions efectuades fa nou mesos, on, preguntat per la Espanya criminal i feixista assegurava que es cagava en la tal Espanya i que li donaren pel cul... La desfeta ha sigut tal i les amenaces pasqual que ha hagut d´anul.lar l´espectacle que tenia programat a Madrid.

Sorprén, per², que Rubianes no es puga cagar en all² que li done la gana i la gent lliurement assistir als seus (magnífics) espectacles i l´església subvencionada des de fa mil.lenis proclame tots els dies i a hores diferents que Crist és fill de Déu. Amén.

Coses més prosaiques, per², patim com la vulgaritat i mesquinesa del govern valenci que permet, alimenta i fomenta l´educació en barracons... perqu¨ ens acostumen al futur, imperfet, que ens espera.

Escriptor