En la veïna Romania, país germ pel fenomen de la immigració, ha eixit a la venda per 60 milions d´euros de no res, el castell de Vlad l´Empalador alies el Compte Dr cula, personatge c¨lebre per haver xuclat la sang als seus conciutadans, immortalitzat per adaptacions cinematogr fiques més o menys encertades, sent sense cap dubte la més universal la versió de la qual ara es commemora el 10é aniversari Bracula con B de Barbate (Condemor II), del gran Chiquito de la Calzada baix la direcció de S. de Herédia.

No sé a que esperen les grans empreses immobili ries de Castelló a comprar aquest castell; amb el que els perdonen els ajuntaments peperos, i amb dos concessions públiques més, ja el tenen pagat. I all no caldr el cartó pedra per emular edificis hist²rics en PAIS de fantasia i "Ilusión", el castellet ja és tot un reclam publicitari, al voltant del qual es podria fer un PAI a l´estil dels castellonenc "Mundo Succión", tem tic al voltant l´insigne figura del vampíric compte, amb camps de golf per gaudir de l´esport nacional valenci baix l´allargada ombra dels C rpats.

Si les empreses desisteixen, podria comprar el castellet alguna administració com l´ajuntament de Castelló, la Diputació o el Consell, per transformar-lo en un Palau de Congressos, en la seu internacional de la Ciudad de las Lenguas y los Mordiscos a la Yugular, o escola internacional de dol§aina. I és que Castelló i Transsilv nia tenen més semblances de les qu¨ pensem; tenim com figures mítiques a c¨lebres xupa sangs (no anem ara a parlar del parentiu entre el Xupacabras i Vlad); ací sense la pompa nobili ria, tot i que li ve d´her¨ncia, també tenim en un palau prop del carrer Cavallers, qui ens xucla la sang per continuar fent malifetes. Quina por!

Candidat auton²mic d´EU-CPV