El Partit Popular no té prou amb destrossar la nostra costa amb tones de formigó, amb camps de golf, grans complexes hotelers i milers de vivendes. La seua ambició va molt més enll , i ara dirigeix el seu punt de mira cap a les comarques de l´interior. Volen convertir els nostres pobles i paratges en un gran abocador, perqu¨ s´han adonat que fins i tot del fem poden traure diners. Tot un símbol és que el seu logotip siga un au carronyera.

Es evident que a estos "senyors" no els importa altra cosa que les comissions milion ries. Anteposen els beneficis de determinades empreses, les que gestionaran els abocadors i les incineradores, a la salut del medi ambient i de les persones.

Són de sobra coneguts els efectes negatius d´aquestes instal.lacions: la contaminació de les aigües subterr nies, l´emissió de gasos t²xics i les malalties respirat²ries que provoquen, entre d´altres.

Suposem que els abocadors de productes t²xics i perillosos no els han projectat pensant en Carlos Fabra. Ho dic perqu¨ aquest és el lloc que li pertoca, per intoxicar la política de Castelló i pel perill que suposa tindre un president que només pensa en els seus negocis i en els dels seus amics. Inclús per davant del benestar de la gent dels pobles que no vol viure envoltada dels residus que genera mig estat espanyol.

Per² els veïns i veïnes no estan disposats a tragar ni una volta més amb les barbaritats que proposa la dreta, massa cops acompanyats pels seus amics que es fan anomenar socialistes. Així ho van demostrar dissabte passat pels carrers de Castelló i ho tornaran a fer evident al mes de maig, a cop de papereta. I el PP acabar soterrat sota el seu propi fem.

*Candidata d´Esquerra Unida a Les Corts Valencianes