Fué por casualidad? Repetia com si d´un mantra es tractés, tot intentant convèncer-nos que déu vostre senyor, en la seua invocació del Crist del Calvari, l´havia protegit al llarg de la seua llarga carrera militar, i havia apadrinat també els èxits de la seua nissaga empresarial. No ha de ser fàcil fer de mantenidor. En els darrers anys n´he sentit un bon grapat.

L´altre dia a l´Alcora, malgrat la decimonònica visió que de les dones va dibuixar l´orador, no va ser ni de bon tros la pitjor que he sentit.

Anys després continua guanyant de marge, un advocat local que va aconseguir que abandonés l´acte per fotrem dues cullerades de Primperan per aturar ltotes es arcades que les seues

palles mentals produïren al meu malmès estómac.

Vam estar molt bé a l´Alcora, els nostres regidors ens van fer d´amfitrions. L´alcalde va tindre la gentilesa d´acostar-se a saludar. Anava a dir que vaig saludar a dreta i esquerra, però no. De dreta en vaig vore ben poca. Si de cas, el grup municipal popular entregant flors a la reina i dames, com si no es sentiren representats pel obsequi de la corporació. Ara, que un regidor socialista, en nom de les joventuts del seu partit, també va decidir fer objecció consistorial.

De l´escuderia socialista estaven tots tret d´Escudero. Fué por casualidad? Alcaldes, diputats provincials, ministres destituïts... estaven tots

Del Partir Popular, ningú de rellevància. Quan vaig a un poble governat pel PP passa el contrari. Els desapareguts són els socialistes. No ho compartisc. És precisament als pobles on s´està a l´oposició on tal recolzar als teus.

Tret, clar, que no vages a fer costat, sinó a deixar-te vore, i l´oposició és menys lluïda.

Portaveu del Bloc a l´Ajuntament

de Castelló