En política, al igual que en la vida mateix, les actituds rastreres i cobards acaben tornant-se en contra de qui les impulsa. És una norma que acaba complint-se en el 100% dels casos. Tardarà més o menys temps, però la veritat sempre ix a flote, como l´oli damunt l´aigua, o l´alcohol damunt de l´oli. La moció que el PSPV està presentant als distints ajuntaments de la província demanant la dimissió del president de la Diputació, Carlos Fabra, forma part de la política rastrera y d´acoso que el Partit Socialista està fent als representants populars en les diferents institucions, representants que han sigut elegits democràticament a les urnes, que no se´ls oblide.

El PSPV duu demanant la dimissió del sr. Fabra ara fa 5 anys, 2 mesos i 20 i tants dies. I en tot este temps, convertint-se en jutge, fiscal i advocat de l´acusació d´un cas iniciat per una persona que en aquest moment està complint una comdena de 10 anys a la pressó de Saragossa. Mal que li pese al portaveu socialista de la Diputació, sr. Francesc Colomer, al sr. Fabra cap jutjat l´ha acusat d´absolutament res. Que vostés li facen un juí paral.lel a la premsa es una qüestió mediàtica i política, però no judicial, i ens posicionem en contra de la moció perquè nosaltres no som com vostés, nosaltres defensem la presunció d´inocència, que ès un dret constitucional, un dret humà. I el té el sr. Fabra, com el tenen els seus companys de partit, sr. Colomer, els socialistes, sr. Isach, alcalde de Moncofa; el sr. Tur, exalcalde de la Vall d´Uixó; el sr. Peris, alcalde de l´Alcora, i el sr. Navarro, alcalde d´Onda, tots ells imputats per distints presumptes delits. El mateix dret que té qualsevol ciutadà en un sistema democràtic. Vostés demanen la dimissió de qui de forma democràtica ha sigut cridat a representar la institució provincial i s´obliden del que han triat els ciutadans, dins d´unes regles establides: l´elecció indirecta, que vostés pareixen no conéixer.

Vostés demanen dimissions al Partit Popular, mentre la Guàrdia Civil fa detencions a les files del partit socialista com ara a Los Alcázares (Múrcia) o Alcaucín (Málaga).

I ni siquiera demanen la dimissió del sr. Calles, cap provincial de Treball, perquè, com sabem, Castelló lidera l´index d´atur a Espanya. Això és el que deuria estar fent el Grup Socialista. Reivindicant al Govern de la nació mesures per paliar la greu crisi econòmica que afecta a tot el país, que ací a la província de Castelló ja en són quasi 50.000 aturats, amb una situació dramàtica en tots els sectors econòmics i en moltes famílies castellonenques. I, mentrestant, vostés es dediquen a admetre el plantó del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero al sector tauleller dient que no hi ha pla estratègic, a un sector que ha sigut capdavanter a Espanya. Vostés són la millor oposició que el PP pot tindre, perquè des de l´insult, des de la demagògia, des de la falta de respecte a les institucions vostés han aconseguit no guanyar ni la Diputació, ni la Generalitat Valenciana, ni en 84 dels 135 municipis de la província, perdre les gallegues, necessitar al PP per a governar en Euskadi, i si seguisen així, igual aconseguixen fins i tot perdre el Govern d´Espanya.

Diputada provincial del PP