En aquesta Magdalena el temps acompanyarà molt més que en les passades. Bon temps, cel ras i caloreta diurna. Això fa al cos sentir-se com si ja estiguera en primavera. Tocarà prompte fer lloc a l´armari a la roba d´hivern i traure la d´estiu, i com marca la tradició, preparar nova muda per a Pasqua.

Com que és moda, i mai millor dit, regalar a la classe política la vestimenta, si cap sastre està interessat, gaste la 42 de pantaló, m´agrada el camal estret i colors foscs, i bé, les mesures del coll i el pit no les sé, però ja quedaríem per a prendre mesures (per a pagar-ho, s´accepten ànimes caritatives--empresarials que vagen a replegar--ho i pagar--ho). També he de dir que no es preocupen els interessats, que no sóc de gustos tant exquisits com altres, i amb poquet ja lluïsc; acostumat a la roba de les grans franquícies, amb no--res m´acontentareu.

Imagine que la major part dels lectors, amb 30 mil euros que costen els vestidets d´alguns per a una temporada, es poden vestir la resta de la vida, no només en primera persona, sinó tota la família la resta de la vida, però clar, l´orange glamour és algo que es duu en la sang, o sea.

I és que allò de la Passarel.la del Carme, com a aparador de la moda valenciana, hauria de ressucitar i traslladar--se uns carrers més cap a la mar, aprofitar els focus i les catifes, i ubicar-se en l´hemicicle de Les Corts. Presidents, vicepresidents i demés models, a lluir palmito i exportar al món la moda taronja, l´orange market fashion; que tremole la moda di Milano ( la ciutat nord italiana, malpensats) que València va a destronar--la. Qui podrà lluitar amb nosaltres com a referent de la Moda, amb els caps del Consell desfilant per les Corts al ritme del clàssic dels 80, forever young d´Alphaville, gran cançó.

Portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló