Des del Bloc hem presenciat durant tota la legislatura una discussió entre el PSOE i PP de l’Alcora per les expropiacions del nou vial que comunica l’Alcora i Moró (CV-190), inaugurat el 15 de maig del 2006. Tant PP i PSOE, fora de voler encontrar solucions, han aprofitat este fet per a fer política reiteradament. L’últim cas, el tenim en un nou préstec que volia sol•licitar el PSOE en el 2010 per a pagar les últimes xifres que manaven els tribunals.

Normalment, les expropiacions de les carreteres de la Diputació, les paga la Diputació, però en el cas de la CV-190, i gràcies al conveni subscrit pel Partido Popular de l’Alcora, les estem pagant els alcorins. Des del Bloc, pensem que per culpa d’un mal conveni no pot pagar-lo el poble de l’Alcora. Per tot açò, hem demanat a la Diputació Provincial que restablisca este greuge que ofega l’Ajuntament de l’Alcora, la quantitat pagada fa un total de més de 2,65 milions d’euros.

Per tot açò, hem presentat una moció al plenari on demanem que la Diputació pague les expropiacions, i tots els grups l’han votada a favor. Però el més important és la moció que el Bloc ha presentat en la Diputació de Castelló i on el PP l’ha votada en contra, contradient així als populars alcorins, que queden en evidència i desacreditats davant els alcorins, i que demostren el seu nul pes a nivell provincial, i la seua nul•la credibilitat de cara al poble.

Encara que el Partido Popular no vulga, des del Bloc seguirem treballant per a que el deute que té la Diputació amb l’Alcora siga restablert.

Açò és un clar exemple de treball en positiu pel poble, sense importar colors, el altres tenen vares de mesura diferents segons el lloc, jutgen vostés. H