L’Aeroport de Castelló està en venda abans de ser utilitzat. Diu el munyidor del proyecte que està en contacte amb diferents entitats interessades sense donar més pistes.

Potser siguen alguns negocians buscant un lloc inhòspit i lluny de tota civilització i, paradoxalment, magníficament comunicada. Allà, amb la sola companyia de conills i fures, falcons i seguretat privada podran desenvolupar dignament la seua activitat. Potser siguen russos amb ganes d’invertir els immensos guanys derivats d’activitats innombrables atés l’escàs interés a utilitzar les instal.lacions aeroportuàries per part dels nacionals. Potser el Govern xinés, atenent que qualsevol dia no cabran, també pose l’ull sobre l’aeroport per tal que siga la punta de llança de la invasió oriental implacable per tal de repoblar el Maestrat.

L’aeroport de Castelló, publicitat amb 30 milions d’euros, costa, a costa de la calefacció de col.legis i instituts, sous de metges i professors, 300.000 d’euros tots els mesos a més d’estar amenaçat a pagar decenes de milions a l’empresa que l’hauria de gestionar per incumpliment de contracte.

Parlen del saqueig de Roma, del saqueig d’EMARSA i es parlarà, de ben segur, del presunte saqueig de la Comunitat Valenciana a mans de governs lícits i legals votats religiosament convocatòria rere convocatòria per gent desinformada. Un col.lectiu que va creure, veges tu per què, que de la Fórmula 1, la Copa de l’Amèrica, la Ciutat de les Ciències, l’Aeroport de Castelló, el pagament de milions d’euros a l’arquitecte Calatrava per quatre maquetes, els projectes mai executats però religiosament pagats, de tot això, els tocaria un pessic.

Ara toca pagar a tots... H