Després d’afirmar que el purgatori no existix, de fet que el purgatori no ha existit mai, el papa, de Roma, Benet XIII ha decidit, una vegada més, ha colpit el tàlem dels cristians afirmant que al pessebre de Betlem no hi havia ni burro ni bou que escalfaren amb calor animal el nadó Jesucrist. Sabedor de la seua infal.libilitat, el sant pare provocan, cara a Nadal, que la venda de figuretes d’aquestes entranyables bèsties siga inviable donada la seua no presència en el naixement. El desfici entre missa i rosari tot ho justifica amb l’edició del llibre, definitiu, La Infantesa de Jesús.

Per contra, afirma Benet XIII, qui envoltava el xiquet Jesús era una cohort d’assessors de la Diputació de Galilea oferint els seus serveis tendents a la construcció de camps de golf per tot Judea, un aeroport com déu mana a Jerusalem --tot i que aleshores l’avió no s’havia inventat--, item més, els Reis d’Orient eren, realment, una delegació de la trama Gürtel encapçalada per un pressunpte implicat disfressat amb una capa brodada amb fils d’or i calçat amb pells de poltre, i Correa oferint una quantitat considerable de monedes d’or i un rellotge. La relació de pressumptes delincuents que descriu el papa, de Roma, conté personalitats de diferents conselleries, ministeris, països, nacions, nacionetes, paradisos fiscals --la prima de risc està en primea línia--, consells d’administració de bancs, caixes i caixetes, regidors d’urbanisme i un llarg etcètera.

El metge particular de Benet XIII ha hagut de rebaixar-li la medicació i prohibir-li la televisió, la ràdio i la lectura de periòdics que no estiguen prèviament censurats advertint-li que al de Natzaret el pelaren per denunciar gairebé el mateix. H