Les celebracions de Setmana Santa i Pasqua ens estan deixant magnífiques imatges i grans moments per a la posteritat. Estos dies l’Alcora s’ha omplert de gent, posant-se de manifest el gran interès que susciten les nostres festes i tradicions. Especialment, la Rompida de la Hora i la Festa del Rotllo han esdevingut un èxit rotund. Si l’any passat parlàvem de xifres rècord quant a participació, enguany no solament s’han consolidat eixes elevades xifres, sinó que fins i tot s’han superat. Està clar que l’esforç en promoció i posada en valor de les celebracions ha merescut la pena, veient sobretot la repercussió que està tenint en la dinamització de l’economia local, en els bars, restaurants, pubs, comerços…a més, per descomptat, del prestigi i la imatge positiva de l’Alcora i les seues tradicions.

I encara ens queda molt per davant! Este cap de setmana esperem també una elevada participació i un gran nombre de visitants, ja que durem a terme la Pasqua Taurina. També el II Mesó de la Tapa, una iniciativa que vam posar en marxa l’any passat i que va superar inclús les nostres expectatives, amb un acolliment extraordinari.

A més de la programació taurina i gastronòmica, es duran a terme actuacions musicals, activitats infantils, etc. Així que anoteu a les vostres agendes, els dies 21, 22 i 23 teniu una cita a l’Alcora. El proper dilluns, Sant Vicent, posarem fi a dues setmanes molt intenses amb l’antiquíssima Romeria, el concert de l’Agrupació Musical l’Alcalatén i l’entranyable Mocadorà, tradició recuperada per la Coordinadora dels Barris de l’Alcora.

La Setmana Santa i la Pasqua, junt amb les Festes del Crist, són les celebracions més rellevants de l’Alcora. Des del govern local treballem per tal de potenciar tots els actes ja consolidats, cuidant cada detall perquè tot isca el millor possible. També hem volgut anar més enllà, apostant per oferir novetats amb l’objectiu d’atorgar un valor afegit a les festes.

Els resultats i l’elevada participació són la millor recompensa, l’Alcora avança imparable. Gràcies a totes i tots aquells que contribueixen a fer-ho possible.

*Alcalde de l’Alcora