Com a portaveu de Compromís per Vila-real i responsable de la regidoria d’Economia, són dues les meues principals preocupacions, la lluita contra l’atur i la generació d’oportunitats. Per a la primera, tenim tots els plans d’ocupació i, per a la segona, amb les associacions, els emprenedors o els nostres veïns i veïnes, tenim accions de foment del comerç local, com les que portem a terme de la mà d’UCOVI perquè totes i tots estiguem connectats.

Pel que fa als plans d’ocupació, dijous passat donàvem la benvinguda a un nou programa que incorpora per primera vegada les pràctiques reals en empreses i la col·laboració amb la societat a través de la Cambra de Comerç i la Fundació Tots Units. En un any i amb aquest darrer pla, a través del Fons Social Europeu i, sobretot, gràcies a la Generalitat, ja son 4 milions d’euros els que hem invertit per a arribar a més de 400 famílies de Vila-real.

D’altra banda, la col·laboració amb el comerç local juga un paper determinant per a la Regidoria d’Economia i ajuda a impulsar iniciatives col·lectives que permeten reactivar el sector. Com per exemple, la formació conjunta que portem a terme, la implantació de la targeta de fidelització, la innovadora plataforma de venda digital Vilatenda o moltes més campanyes com la Fashion Night, que ara acabem de celebrar. Tot això, ens ha valgut el reconeixement de la mateixa Unió de Comerç de Vila-real a través del diploma que ens van lliurar fa pocs dies en la presentació de la campanya Connexió Premium.

Un reconeixement que ens reforça en aquest punt d’inflexió en el qual ens trobem en l’economia local per a seguir posant tots els recursos, la formació i les eines necessàries per a ser més propers i estar més connectats als nostres veïns i veïnes.

*Regidor d’Economia de Compromís per Vila-real