Esta setmana hem presentat la candidatura del PSPV-PSOE d’Onda per a concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig i que tinc el plaer i la responsabilitat d’encapçalar. Vull recalcar la meua il·lusió en liderar aquest equip completament capaç de conduir a Onda al millor futur i d’enfrontar-se a nous reptes. D’aquesta llista, cal destacar l’experiència de part de l’equip i l’aposta per l’entrada de gent nova, jove, preparada i involucrada en el teixit associatiu de la nostra ciutat. Als primers llocs podem trobar a gran part dels regidors actuals com Silvia Cerdà, Paco Chalmeta, Marta Piquer, Asensio Blaya i Encarna Ribes. Així mateix, incorporem a l’equip diverses cares noves com la de Tere Arroyo, que ocupa el sisè lloc, Juan José Rubio, Jorge Alarcón, Laura Salvador i Ximo Alfonso. Dulce Pan, José Miguel Morte, Merche Igualada, Alberto Navarro, Lola Tellols, Carlos Alberto Sánchez, Gemma Solsona, Lluís Borràs, Lidón Adelantado i Antonio López completen la llista.

Comptem amb un equip d’homes i dones compromesos amb el projecte col·lectiu d’una ciutat més justa, més igualitària i generadora de noves oportunitats. Després del balanç desolador que ens va deixar el Partit Popular en l’anterior legislatura, en aquestos 4 anys Onda ha millorat amb els socialistes, perquè hem estat capaços de construir unes bases sòlides sobre les quals continuar construint el projecte de futur per a Onda i ho hem fet comptant amb totes i tots, sempre al costat de les veïnes i veïns de la localitat.

AIXÍ MATEIX, la reducció del deute a més de la meitat, la supressió i rebaixa d’impostos, la rebaixa de la taxa d’atur del 30% al 14% actual, els 10’2 milions d’euros en inversions aconseguits d’altres administracions, la millora dels barris o de les instal·lacions esportives i educatives són alguns dels avanços que no hem d’oblidar que s’han aconseguit aquesta legislatura amb un govern amb ampla majoria socialista. Ens presentem davant tots els onders amb els deures fets. Els socialistes estem preparats, perquè tenim el projecte, tenim les ganes i tenim l’equip perquè Onda continue avançant.

*Alcalde d’Onda