Als problemes, solucions. Seguint aquesta màxima, al llarg d’esta legislatura s’ha donat resposta a moltes necessitats i reivindicacions ciutadanes que venien de lluny.

Encara és molt llarg el camí per recórrer, però gràcies a haver atès, escoltat i recaptat en tot este temps les demandes dels veïns i veïnes, tinc molt clars els passos que hem de donar per seguir per la senda correcta i aconseguir les metes més satisfactòries per al bé comú de l’Alcora.

I, precisament, pensant en l’interès col·lectiu i en les carències del nostre poble, tinc molt clar que un dels projectes més necessaris que hem d’assolir és la construcció d’una residència pública comarcal per a la tercera edat.

Si no ho hem sofert en primera persona, quasi tots i totes coneixem a algú que ha patit o està patint esta mancança. Per si no fóra prou dur veure com els familiars viuen una situació de vulnerabilitat, dependència o especial necessitat, s’ajunta el fet d’haver d’estar lluny d’ells o de fer front a uns costos, que solen ser elevats, i que no totes les famílies poden assumir.

Així, doncs, una de les principals propostes de Més l’Alcora per a la pròxima legislatura és donar resposta a esta reivindicació històrica. Com per a recollir cal sembrar primer, en estos anys he tingut ja els primers contactes amb els responsables de la Generalitat en esta matèria. Els he traslladat esta necessitat de l’Alcora, que donaria també resposta als veïns i veïnes de la comarca. La millor manera de dignificar i donar a vida als nostres pobles d’interior és desenvolupar totes les seues possibilitats de creixement. És dotar-los de més i millors serveis per tal d’optimitzar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i evitar que hagen de desplaçar-se. Després de tot el que hem assolit en este sentit al llarg de la present legislatura, que cap govern anterior --ni del PP ni del PSOE-- havia aconseguit, la meua aposta i el meu compromís és arribar encara molt més lluny.

«L’Alcora ja compta amb una residència pública comarcal». Farem que este titular esdevinga una realitat. Seguiré treballant per fer de l’Alcora un digne referent comarcal. Un poble per viure i per viure’l.

*Primer tinent d’alcalde de l’Alcora