En política, la voluntat és clau per tal d’aconseguir coses beneficioses per al poble. Capacitat, treball, il·lusió, esforç... tot suma, però sense voluntat no hi ha res. Durant molt de temps, governs del PP i del PSOE no van tindre la voluntat de donar solució a les necessitats i demandes del poble de l’Alcora. Després de molts anys de reivindicar les peticions ciutadanes des de l’oposició en 2015 les coses van començar a canviar. L’entrada de Compromís en el govern ens va permetre demostrar que nosaltres sí teníem voluntat, capacitat i il·lusió. Ens va donar l’oportunitat de fer de les propostes, realitats. Per això, vull dir que som, amb Més l’Alcora, un partit que compleix amb les seues promeses i que ara necessitem del teu recolzament.

Amb el teu vot, en el 2015 vam aconseguir passar d’un govern que tenia a l’Alcora paralitzada, a un govern que ha treballat des del primer minut. Amb el teu vot, hem aconseguit farmàcies de guàrdia 365 dies de l’any, un nou minibús social, obrir les instal·lacions del Centre de Dia...

Amb el teu vot, hem fet realitat la secció de l’Escola Oficial d’Idiomes, l’aula infantil de 2-3 anys, destacades millores als centres educatius, llibres de text gratuïts... Amb el teu vot, hem aconseguit posar en marxa la recuperació i posada en valor de la Reial Fàbrica i que siga declarada BIC. Amb el teu vot, hem dut a terme nombroses iniciatives culturals, hem fet l’Alcora més viva.

Són iniciatives impulsades des de les àrees d’educació, indústria, cultura, patrimoni, serveis socials, tercera edat, amb regidors de Compromís al capdavant.

Hem liderat el canvi estos 4 anys, però volem, podem i anem a fer molt més.

Amb el teu vot, aconseguirem tindre una residència pública per a la tercera edat i posar en marxa un projecte de transformació de la Pista Jardí, promourem la construcció d’un Auditori Municipal, millorarem les àrees infantils, dotarem d’un Espai Multi Oci a la joventut, aconseguirem ampliar l’IES Ximén d’Urrea i l’EOI.

Necessitem gent com tu per seguir transformant l’Alcora. Amb el teu vot, com hem demostrat, ho farem realitat!

*Primer tinent d’alcalde i candidat de Més l’Alcora