Tanquem una legislatura en què la corporació municipal ha treballat amb dedicació pels interessos dels veïns i les veïnes d’Almassora. Deixem enrere quatre anys de canvis, de nous projectes i de molta intensitat en una gestió que s’ha definit per portar el canvi a Almassora. Encara queda feina per fer i moltes demandes ciutadanes per respondre, però podem estar satisfets de la faena feta i convençuts que hem avançat cap a un futur millor. Hem sigut el govern del canvi i hem sabut canviar la vida de la gent amb la creació d’oportunitats i la dignificació dels serveis públics. Hem sigut també el govern de la igualtat i, personalment, he tingut l’honor de ser la primera alcaldessa d’Almassora.

Vull agraïr especialment la tasca feta pel regidor d’Esports i Joventut, Xavier Trenco, i la regidora de Platges, Turisme i Patrimoni, Amaya Gómez. En 2015 van assumir àrees que requerien d’una gran faena i això és el que han fet durant aquest quatre anys: treballar per ampliar els serveis a la mar, dignificar la imatge d’Almassora, donar valor al nostre patrimoni històric i natural i millorar les instal·lacions esportives, a més de multiplicar l’oferta d’alternatives per als joves del poble. Moltes gràcies per la vostra dedicació. Esperem que un govern de progrés puga assegurar la continuïtat de totes eixes polítiques que heu encetat.

Perquè això és el que volem ara i el que els veïns i les veïnes van manifestar a les urnes el passat 26-M: Almassora ha de tindre un govern d’esquerres. I volem que eixe executiu tinga una mirada valencianista, potencie les tradicions, treballe per la igualtat real i efectiva entre totes les persones i porte al nostre poble les infraestructures i les comunicacions que tant necessita. I sobretot, que siga transparent i estiga obert a la participació de tota la ciutadania.

Arriba l’hora d’acomiadar una legislatura marcada pel diàleg, la conciliació i la voluntat de consens. Ara és feina de totes i de tots mantenir eixe tarannà durant el pròxims quatre anys i continuar sent un exemple de respecte. Gràcies per l’oportunitat de formar part d’aquest equip i de liderar-lo durant una temporada. Continuem, imparables, per Almassora.

*Primera tinent d’Alcaldia d’Almassora