Vull començar estes línies expressant el més profund i sincer agraïment a tota la gent que el passat 26 de maig va traslladar a les urnes el seu suport a l’equip de Més l’Alcora. Gràcies de tot cor a eixes quasi 1.000 persones que van dipositar la seua confiança en nosaltres i que reafirmen la nostra candidatura i el projecte pel qual treballarem en esta legislatura que ara comença.

He d’admetre que no hem aconseguit els objectius que ens havíem marcat i que esperàvem més després de quatre anys d’intens treball, esforç i bons resultats, però una cosa no treu l’altra, així és que vull reiterar que valorem moltíssim el suport i l’afecte rebut al llarg de tot este temps.

Si bé és cert que acceptem i assumim els resultats electorals, no ho és menys el malestar que ens ha produït l’actitud d’aquells que han sigut els nostres socis de govern durant quatre anys. No és que esperàrem que ens oferiren alguna delegació, com sí ha passat en molts altres ajuntaments, per cert, però és que ni tan sols s’han dignat a telefonar-nos per comunicar-nos la seua decisió de governar en solitari.

És un fet constatable que l’acord de progrés ha sigut molt positiu i beneficiós per al nostre poble, no obstant això, el PSOE ha optat per un govern monocolor. Espere enganyar-me, però ja veiem indicis del mal ús i l’abús que alguns governs han fet d’eixa situació de no necessitar de l’acord i el consens per a la presa de decisions. Està demostrat que les majories absolutes mai han sigut bones per a l’Alcora...

Dit això, i mirant cap al futur, comencem amb moltes ganes i il·lusió una nova etapa centrada a fer una bona oposició, responsable i fiscalitzadora de l’acció de govern. Hi ha importants projectes en marxa, molts d’ells impulsats per les àrees que ha gestionat Compromís, que en els pròxims mesos s’aniran materialitzant i que per tal que arriben a bon port, l’actual govern ens tindrà al seu costat.

Amb les piles carregades, amb moltes ganes i amb tota l’experiència adquirida --tant al capdavant del govern com a l’oposició-- afrontem esta nova legislatura amb la voluntat de sumar i oferir el millor de nosaltres pel bé de l’Alcora.

*Portaveu de Més l’Alcora