Estic convençut que allò que mou tots els representats de l’Alcora per haver-se decidit a participar en la gestió d’allò públic és l’estima al nostre poble. Eixe ha estat, almenys en el meu cas, el principal motor de les meues decisions i propostes tant des de l’oposició com des de l’Ajuntament: deixar un poble millor i més pròsper que el que em vaig trobar en tindre la sort de viure ací.

Amb eixa determinació he estat treballant tots aquest anys, i en especial la passada legislatura, una etapa en la qual vaig tindre el privilegi de participar en el govern del poble. I en eixa clau s’emmarquen alguns avanços on Compromís hem tingut una participació decisiva: recuperar i posar en valor la Real Fàbrica; obrir una Escola Oficial d’Idiomes; les millores executades als centres educatius del nostre poble; les milionàries inversions ja consignades al Pla Edificant del nostre poble; aconseguir tindre farmàcies de guàrdia al poble; posar les bases inicials per fer realitat una residència de majors al municipi...

ELS CANVIS han estat importantíssims, com també les basses que s’han construït de projectes que acabaran materialitzant-se al llarg d’esta legislatura.

Totes aquestes passes, i moltes més, s’han donat amb la complicitat del Consell del Botànic, especialment de departaments com el d’Educació i Cultura, dirigit per Vicent Marzà, que ha demostrat un compromís pel nostre poble que va més enllà de la necessària col·laboració institucional.

Per això, l’oferiment de Vicent Marzà perquè participe la pròxima legislatura en àries de responsabilitat del Consell que s’acaba de configurar ha estat doblement encoratjador: per un costat pel que suposa poder treballar per totes les nostres comarques, però especialment perquè de la mà del conseller podré participar en la materialització de nombroses millores, canvis i inversions que es faran ací.

Per això, mentre aprofite aquestes línies per anunciar que en breu iniciaré una nova etapa política, també vull insistir què l’estima al nostre poble, allò que em va fer entrar en política, seguirà sent el motor de l’acció política que vaig a emprendre ara. I què emprenc eixe nou camí amb la satisfacció de la feina feta i amb la tranquil·litat de saber que l’equip compromès i solvent que el relleva ací continuarà la tasca encetada mogut per l’estima a l’Alcora que compartim.

*Portaveu de Compromís a l’Alcora