Compromís per Benassal ens vam estrenar a les darreres eleccions en un territori controlat pel bipartidisme. A l’interior encara hi ha un gran desconeixement del partit del somriure. La gent major ens deia: «Qui sou els taronja?». I això no pot ser.

Estem donant a conèixer el pilars fonamentals de Compromís: la defensa de les polítiques inclusives, l’educació o el feminisme. Volem que sàpiguen la nostra aposta en agricultura i desenvolupament rural, ocupació, joventut, habitatge...

A més, Compromís treballem la presència rural des del municipalisme. Aquest va ser el motiu principal del nostre naixement a Benassal: convertir la forta abstenció del nostre poble en vots i ser la clau per formar un govern de proximitat.

Per això treballem dia a dia i apostem per la ferramenta més potenta que tenim: la comunicació de «tu a tu» i el treball en grup per ajudar a crèixer com a poble.

És preocupant la falta de comunicació a la què ens tenen acostumades els nostres representants. Per això, ens trobem amb inversions faraòniques sense futur que deixen de costat les necesitats prioritàries dels municipis amb menys capacitat. I tot per la falta de diàleg.

La comunicació de proximitat és fonamental si volem saber de primera mà les necessitats de les persones. Ens agrada que qui ens representa ens escolte i Compromís per Benassal funcionem amb aquesta idea.

A Compromís tenim una xarxa institucional que ens dóna suport per fer polítiques que fomenten la dignitat de l’interior. Les veus de la ruralitat estem fent possible un reequilibri igualitari de les condicions de vida a tot el territori valencià, perquè no som habitants de segona!

*Regidora de Compromís per Benassal