Recordeu l’escena de Jerry Maguire amb Cooba Gooding Jr. i Tom Cruise cridant com a bojos el lema: «enséñame la pasta!»? Això és el que ha passat a Torreblanca després de la incorporació a l’equip de govern dels dos trànsfugues del PP.

Torreblanca podia tindre un govern progressista si no fóra per la negativa de l’alcaldessa i del seu equip de sol·licitar els informes de Conselleria que avalaren la legalitat del projecte del golf. En canvi, ens hem trobat amb un experiment fet a la fosca que ja ha eixit a la llum. El PSOE de Torreblanca prefereix donar suport a trànsfugues que mai exigiran legalitat abans que pactar acords puntuals amb Compromís.

En eixe context, Tena ha pres la primera mesura com alcaldessa: apujar-se el sou. No importa que, a mitjans de febrer, el pressupost del 2020 ni estiga ni se l’espere.

Recordarà la senyora Tena la seua experiència anterior amb el transfuguisme, quan feia un minut de silenci al ple en mostra del rebuig al canvi de jaqueta de Mari Carmen Gual, que va regalar la majoria als populars. A pesar d’eixa vivència, res no li ha impedit acollir els dos trànsfugues del Partit Popular.

Ara tampoc importa ja la denúncia que va fer la regidora popular Maria Ferrando a la primera edil, per la qual té una declaració pendent en qualitat d’investigada per un suposat delicte de prevaricació. No hi ha res que no arregle el goig de dur endavant el projecte del Doña Blanca Golf! Un altre caramelet per als trànsfugues.

Que no! Que el poble no ens creiem el conte de què els trànsfugues no estan al govern. Amb el vot de Ferrando i Martínez es decideix el futur del poble. I sabem que ho faran tot per la pasta.

*Portaveu Compromís per Torreblanca