L ’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una nova iniciativa enfocada als més menuts de la població amb la intenció d’estar al seu costat en un dels dies més especials.

Així doncs, Felicita el meu menut pel seu aniversari és el nom de la campanya que va començar divendres gràcies a la col·laboració de la Policia Local i de Protecció Civil, que seran els encarregats de felicitar per megafonia a les xiquetes i els xiquets que en aquests dies compleixin anys.

Es tracta d’una iniciativa més amb les que volem fer més suportable l’estada a casa, en especial als més menuts que no poden celebrar el seu aniversari amb familiars i amics.

Així doncs, les persones interessades han de escriure un correu electrònic a l’adreça nules@nules.es indicant en l’assumpte Felicita el meu menut amb el nom i edat del xiquet o la xiqueta, adreça i dia en què compleix anys. També hi ha que afegir el nom i número de telèfon del pare, mare o persona tutora.

Des de l’Ajuntament es posaran en contacte amb aquesta persona per a fixar l’hora en la qual, des del carrer, li faran la felicitació.

PER ALTRA banda, les forces de seguretat i els serveis d’emergència de Nules: Policia Local, Guàrdia Civil, Creu Roja, Bombers i Protecció Civil recorreran, de nou, aquest dissabte el municipi per a agrair amb les seus sirenes l’esforç de la ciutadania, en especial dels més menuts, al complir el confinament i les recomanacions establertes en l’actual estat d’alarma.

Una iniciativa que ha tingut molt bona acollida per part de la ciutadania.

*Alcalde de Nules