Escoltar no és cap exercici fàcil, especialment en política. De què val dir que escoltes si no actues? Per això, i amb motiu de l’alta demanda d’atenció per part del veïnat, la nostra portaveu, Maria Fajardo , comptarà amb un horari fixe per a rebre qui ho sol·licite. Ara bé, cal subratllar que les tres regidores de Compromís estem les 24 hores a disposició de tothom.

Hi ha qui diu que escolta. No obstant això, comprovem com, tot i les fotos habituals, pagades sempre per Vila-real i on l’equip de Govern socialista vesteix impermeables en temps de pluges no sabem molt bé per a què, Vila-real s’inunda any rere any en època de pluges. La conseqüència: negocis arruïnats per l’aigua, garatges convertits en piscines i carrers que són un perill. El desficaci anual mai falla.

No sé si són responsables els d’abans o després, però quan dius escoltar cal solucionar! En cas contrari, dir que escoltes és un mer exercici propagandístic, i damunt pagat per tothom. Vila-real paga molts diners en publicitat. Fora bo que tota la propaganda fora de la ciutat, però infeliçment massa sovint es converteix en publicitat electoralista de qui té la clau del poder. Des de la meua infantesa he vist el Barranquet de Vila-real inundar-se. No cola ací «l’herència rebuda». És hora d’assumir responsabilitats i no arreglar-ho tot dient que «escoltes», quan no actues.

Enguany Vila-real s’ha tornat a inundar. Compromís va dur al seu programa un pla d’actuació per solucionar definitivament aquest problema, conseqüència de la deixadesa permanent del PPsoE en infraestructures, desaigües i clavegueres. Esperem que prompte algú actue, en compte de fer propaganda permanent del seu partit i censura de qui pensa diferent. H

*Regidor de Compromís per Vila-real