Aqui li ha d’agradar el que fa l’oposició? Al Govern o a la gent per a qui treballa l’oposició? Compromís per Vila-real no escolta mai els atacs agressius d’un PSOE que sembla que cada vegada xafa menys carrer.

És cert que ho tenim molt més difícil que mai per fer-nos sentir i així ho hem comprovat en intentar fer arribar les reivindicacions del carrer mitjançant el nostre partit. Per exemple, quan vam denunciar la deixadesa de l’equip de govern amb els abocadors il·legals repartits pel terme que ningú controla. Possiblement aquest Govern municipal s’haurà afanyat a fer arribar la notícia que han netejat aquests abocadors. La realitat és que abans Compromís havia denunciat, càmera en mà i desplaçant-nos al lloc dels fets, l’estat lamentable en què es trobaven molts punts de la zona hortofructícola de la ciutat.

També ens hem fet ressò de les queixes sobre el lamentable estat del parquet del Pavelló poliesportiu Sebastián Mora. Alguns usuaris han patit accidents en aquest entarimat i, segons comenten, no se’ls feia cas. El mateix portaveu dels socialistes de Vila-real es va afanyar a dir que som uns alarmistes i uns mentiders, mentre es posava sota la barrera dels funcionaris per a defensar la seua gestió.

Supose que segueixen el principi de «desqualifica, que alguna cosa queda». Pocs dies després, estan reparant aquestes instal·lacions. Sabíem que pagaríem els atacs agressius de qui potser veu posada en entredit la seua passivitat.

No ens importa que aquest Govern de majoria absolutista socialista pretenga fer-nos carregar fins i tot amb la culpa de la mort de Chanquete , si al final s’arreglen els desperfectes. El que ens importa i agraïm és la confiança que moltes veïnes i veïns dipositen en nosaltres cada dia. H

*Regidor de Compromís per Vila-real