És Nadal. La celebració del naixement de Jesús ve acompanyada de retrobaments familiars, de mostres d’estima i afecte, d’il·lusió i esperança. Però aquest any la pandèmia de la covid-19 fa que ho visquem d’una forma molt diferent, tot i que això pot permetre’ns prendre més consciència d’allò que realment és important.

Desgraciadament, aquest virus tampoc entén de dates especials i celebracions i per això és necessari que en aquest Nadal fem tots un exercici de responsabilitat per contribuir a que els contagis no es disparen. Però d’eixa responsabilitat tampoc poden quedar-se al marge aquells que governen, els quals han de prendre decisions que, tot i en moltes ocasions no ser populars, són les que exigeix una crisi sanitària com l’actual. A Vila-real han augmentat els positius de manera significativa en les últimes setmanes i amb una incidència acumulada de més de 500 casos, no hi ha lloc per a la relaxació.

Aquestes festes són un bon moment per donar gràcies a tots aquells que han fet que el Nadal el visquérem durant els últims mesos en cada gest, en cada mirada, en cada atenció als que pateixen amb més duresa les conseqüències de la pandèmia... Per això, des d’ací i en nom del Partit Popular de Vila-real tot el nostre reconeixement als sanitaris, personal de residències de majors, cossos i forces de seguretat de l’Estat, voluntaris d’entitats socials i tantes i tantes persones que han dedicat el seu temps i treball per fer front a aquesta complicada situació que estem vivint.

Entre tots hem d’aconseguir véncer la desesperança, la por i el pessimisme. Tant de bo prompte puguem tornar a reunir-nos amb familiars i amics per seguir celebrant la vida. Molt bon Nadal i feliç any 2021! H

*Portaveu adjunt PP Vila-real