L’ajuntament diu que encara no ha pagat les ajudes a autònoms, hostaleria i oci per culpa de la tramitació, però no és així. Les ajudes encara no han arribat a qui les necessita perquè les han convocat massa tard, perquè abans les negaven.

Diuen que no tenen diners intentant justificar que l’any passat no donaren ni 1 euro en ajudes directes i que enguany en un pressupost de 51.375.000 euros sols destinen a ajudes l’1.06%, mig milió, quan sols en la suspensió de Festes estalvien un milió.

Diuen que no tenen diners però en realitat sols tenen diners per al que volen. En setembre, el sector de l’oci nocturn es reunia en l’ajuntament en busca d’ajudes. Els de Benlloch els van dir que no podien donar-los ajudes en el 2020 perquè no tenien diners. Eixe mateix dissabte començaven uns concerts contractats per l’ajuntament amb una empresa de València per 50.000 euros!

Diuen que no tenen diners però l’any passat van gastar 1.479.702 euros en propaganda i enguany incrementen l’autobombo a 1.506.000€.

Diuen que no tenen diners però en plena pandèmia han pujat la contribució al màxim històric per a recaptar dos milions i mig més i tenen previst rebre també un milió extra de l’estat.

Diuen que no tenen diners per culpa del PP, la seua gran mentida. En desembre van dir que paralitzaven el pressupost perquè havien d’incloure 13 milions en sentencies. Primera mentida, el 95% no són sentencies sinó peticions d’expropiació presentades al govern socialista en base al PGOU aprovat pels socialistes. Segona mentida, tampoc era cert que hagueren d’ajustar el pressupost en 13 milions sinó en dos i mig. Tercera mentida, ens deien que per a pagar estos diners anaven a apreta-se el cinturó quan el que han fet és demanar un préstec que pagarà la pròxima corporació. Però hi ha més. Aprofitant que trauen un préstec que no pagaran ells han demanat 500.000 euros extra. No s’han apretat el cinturó, han tret benefici en la jugada. H

*Portavoz del PP de Vila-real