A la Vall d’Alba necessitem canvis: punts de vista diferents, invertir realment en educació, formació i cultura, mirar cap al futur i proposar reptes que ens porten de veres al s. XXI. Fer política des de l’oposició no és fàcil i més, quan una pandèmia t’impedeix relacionar-te i dialogar obertament amb el veïnat, quan et deixen fora de totes les decisions i t’invisibilitzen intencionadament, quan no hi ha diàleg ni intercanvi d’idees. Però no hem decidit ser servidors públics per eixir a les fotos. Estem ací perquè de veritat estimem el poble i perquè les nostres aportacions són útils i poden millorar la vida del nostre municipi.

Per això, el grup socialista hem treballat aquestos mesos sol·licitant la reestructuració dels pressupostos municipals per destinar partides a la recuperació del teixit empresarial local, la generació d’ocupació i la protecció de les persones més vulnerables.em donat suport a l’ajuda econòmica per a empreses i autònoms que han vist disminuïda la seua activitat econòmica, així com la reducció o exempció de tributs.

També hem plantejat l’elaboració de plans per potenciar i incentivar el consum de proximitat i de producció local: ajudar als agricultors i ramaders del municipi.em proposat l’ampliació de l’ample de banda d’Internet, revisar la connectivitat de masos i pedanies, i implementar un pla que evite la bretxa digital.

Darrerament, hem registrat també una proposta per impulsar les instal·lacions d’autoconsum d’energia elèctrica a partir d’energies renovables o energies residuals, incentivades per l’Ivace. Així mateix, hem proposat mesures per dinamitzar culturalment el nostre poble i afavorir als negocis d’hostaleria sumant més esforços al treball que les institucions valencianes estan portant a a terme amb el pla Resistir. I així seguirem, fent política en majúscula, política per servir, i no servir-se. I ho seguirem fent, pese a tot.

Portaveu del grup municipal socialista de Vall d’Alba