La por porta a la ira, la ira a l’odi, l’odi al sofriment», diu el Mestre Yoda. En Star Wars, la Força correspon a emocions positives i virtuts com honestedat o compassió. El Costat Obscur de la Força s’associa al conflicte, destrucció, ànsia de poder i domini sense oposició. Torreblanca podria tindre persones compromeses governant en positiu, però el poder del Costat Obscur ha sigut més atractiu per a l’alcaldessa socialista. El poble ha perdut la possibilitat de tindre un govern de progrés de la mà de Compromís, l’únic partit amb un projecte de futur realista basat en accions a curt i llarg termini.

El govern de Tena no té planificació, els ingressos i les despeses es mantenen invariables en quatre anys. Un futur incert per a un poble enmig d’una pandèmia sense una mirada esperançadora de futur, ja que per a Tena les accions passen només per les ajudes. La gent en risc d’exclusió necessita ajudes, però encara més, activitat econòmica i llocs de treball. Amb Compromís al govern, treballaríem per tirar endavant els instruments de progrés del poble; el Pla General d’Ordenació Urbana i el polígon industrial. Impulsaríem l’agricultura local, així com la creació d’una oferta turística atractiva i diferenciada de la resta.

L'alcaldessa segueix encabotada en ressuscitar un Golf cada dia més mort

Els països amb l’economia diversificada seran els que passaran menys ofegats esta crisi i els que més patiran seran els que basen la seua economia en el turisme. Tena encara no s’ha enterat i segueix encabotada en ressuscitar un Golf cada dia més mort, al temps que perd banderes blaves.

L’alcaldessa socialista prefereix els interessos particulars i trànsfugues del PP com a socis de govern, i això no evitarà que Torreblanca siga el poble més pobre de tota la costa. Compromís per Torreblanca sempre estarà obert a acords que donen llum a la situació del nostre poble.

Que la força ens acompanye!

Portaveu de Compromís Torreblanca