Han acabat els dies festius i, una vegada més, la ciutadania castellonenca ha demostrat que es pot gaudir del temps lliure i guardar mesures de seguretat. Hem visitat els pobles d’interior, les platges, muntanyes, els espais culturals i el patrimoni, i ho hem fet amb seny, respectant les distàncies de seguretat i amb mascareta.

I com que les escoles i instituts segueixen tota la setmana tancats, tant al Planetari com al Castell Vell, al Teatre municipal o al Menador, tindrem una programació especial per ‘enganxar’ xiquetes, xiquets i Joventut a l’agenda cultura de Castelló.

Al Planetari, des de hui fins el dia 11, hi ha un seguit d’activitats noves que faran gaudir i aprendre tota la família. Jocs entre dinosaures, tallers especials, projeccions a la cúpula amb noves pel·lícules en diferents idiomes o sessions en viu que ens mostraran el firmament. Som concients de la necessitat d’alternatives per a omplir el temps d’oci aquests dies i per això hi ha activitat de matí i de vesprada, amb reserva prèvia o preinscripció per garantir les mesures sanitàries, podran gaudir i aprendre jugant.

Al Teatre del Raval tindrem tres funcions dissenyades per al públic familiar. Tres obres de companyies professionals de Castelló que ens faran somiar i emocionar. Per a públic adult hem reservat l’espai del Menador. Allí es projectaran les pel·lícules del cicle Queerzzine; cinc projeccions per reivindicar la diversitat, la inclusió i els drets socials dels col·lectius LGTBI. I per als amants de l’aire lliure, visites guiades als nostres orígens: al Castell Vell.

A l’Ajuntament ho tenim clar. Apostem pel talent castellonenc, per la diversitat i per la qualitat sense oblidar-nos de la sempre prioritària salut. Per això hem fet una programació especial per a tota mena de públic, accessible a qualsevol butxaca i comptant amb les i els professionals de Castelló: una oferta lúdica i cultural segura, amplia i diversa. Perquè no hi ha millor inversió, no existeix un cèntim millor invertit, que el destinat a la cultura.

Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló