El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alfred Remolar

FIRMA INVITADA

Alfred Remolar

Prova superada

Ahir va acabar la setmana gran de Betxí, les festes patronals. Més enllà d’alguns dies que ha plogut i ha afectat algun acte, crec que podem dir que hem superat la prova amb una nota molt alta, fregant l’excel·lent.

No cal ni dir que hem intentat dissenyar esdeveniments per a tots els gustos i edats, amb una programació de molta qualitat i artistes de primera fila, cosa que ha fet que la gent omplira el recinte musical i també el taurí diverses vesprades i nits.

Però sobretot, crec que hem de posar una matrícula d’honor a tota la gent que hi ha participat i que ha sabut comportar-se amb trellat. Sabedors que, si no passa res estrany, estem al final del túnel, teníem ganes d’eixir i estar amb els nostres familiars i amics, després d’este any i mig tan dur.

Fa algunes setmanes, les Falles ja van demostrar que es podien fer coses sense que augmenten els contagis. Una vegada vacunada més d’un 85% de la població, és hora de començar a entrar en una merescuda normalitat, que segurament tindrem en les pròximes setmanes.

I a tot això contribueix notablement la tornada a les aules que, un any més i de manera controlada, s’ha portat a terme des del 8 de setembre. Queda clar, com va dir el conseller Marzà, que els centres educatius han sigut un dic de contenció i de detecció de la pandèmia, a pesar de les furibundes crítiques que des dels sectors més dretans van llançar en el seu moment.

Tot plegat, ens trobem a les portes d’iniciar una nova etapa millor, molt millor, pròxima a la que teníem abans del fatídic 13 de març de l’any passat. I a les portes d’eixe punt, tots els betxinencs i betxinenques hem passat uns dies de felicitat i d’alegria per encarar la nova fase, que esperem que siga la definitiva. L’estiu s’ha acabat, ara sí, i al poble ja entrem en la rutina per treballar tots conjuntament i encarar un nou any amb les millors perspectives de futur. Fem-lo possible.

*Alcalde de Betxí

Compartir el artículo

stats