El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Diana Belliure

Tribuna

Diana Belliure

Efectes secundaris

L’excel·lent treball dut a terme des del sistema públic de salut al País Valencià ha tingut importants efectes secundaris. Els hem sentit a casa nostra, on, gràcies al descens dels contagis de covid-19, hem pogut recuperar activitats importants per a la població. Una d’aquestes activitats han estat les festes del Roser d’Almassora, fonamentals tant per a la reactivació dels sectors econòmics com de l’àmbit sociocultural.

Durant les festes d’octubre hem pogut tornar a veure tocar l’Associació de Dolçainers i Tabaleters Les Goles i els balls tradicionals de l’Associació Cultural El Torrelló. També hem pogut escoltar la nostra banda de música, la UIM La Esmeralda, i gaudir de diferents actuacions musicals al carrer com les del grup Rodalia, amb almassorins com a components, o Xavi Sarrià gràcies a les subvencions de la Generalitat.em pogut tornar a veure una bona partida del nostre esport autòcton gràcies al Club de Pilota i les entitats col·laboradores. Les penyes i colles han pogut també recuperar l’activitat i els veïns i les veïnes d’Almassora han pogut gaudir d’uns dies de germanor amb família i amistats.

València va ser la primera ciutat d’Espanya a tindre unes grans festes i el primer exemple de celebracions segures. Polítiques valentes com les de Ribó i Galiana van marcar el camí per a la resta de municipis i van obrir la porta a reprendre les festivitats de pobles i ciutats de forma segura, com ha estat el cas d’Almassora. Sempre amb molta responsabilitat i fent complir la normativa, els diversos actes fallers es van poder dur a terme i les dades sanitàries demostren que van ser tot un èxit, gràcies a la coordinació i al treball ben fet.

Les festes són la gent i gràcies a tota la gent que forma part de les diferents entitats, a la Junta Local de Festes i a tot el veïnat d’Almassora, hem tingut les celebracions que ja teníem ganes de tornar a viure a la nostra població. La gran tasca que realitzen mereix tot el nostre agraïment i reconeixement. Cal que seguim actuant amb responsabilitat i no abaixar la guàrdia per tal que al maig ens retrobem novament als carrers per celebrar les festes de Santa Quitèria.

Gaudim i perllonguem aquests efectes secundaris. Perquè si seguim fent-ho bé serà molt beneficiós tant per al teixit associatiu com per a l’econòmic i per a tots els veïns i les veïnes d’Almassora.

*Portaveu del Grup Municipal Compromís per Almassora

Compartir el artículo

stats