El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Guillem Alsina

LA RUEDA

Guillem Alsina

Sumem més futur

El maig del 2019, la nostra província veia com després de més de vint anys, es produïa un relleu i una alternança al capdavant de la màxima institució d’aquest territori: la diputació de Castelló. Una fita política i social que culminava un procés iniciat el 2015 en la majoria de pobles i ciutats d’aquest territori i que permetia al PSPV-PSOE encarar una nova dècada renovat, amb energia i amb un horitzó per conquerir i reconstruir després d’anys, digue’m-ho d’una manera suau, d’una millorable gestió i d’una visió totalment desvirtuada i allunyada del verdader caràcter de la gent d’aquesta província: treballadors, constants i fidels a una manera de fer molt pròpia que aglutina les diferents realitats de mar i muntanya a només dues passes.

Ara, després de la reelecció del secretari general, Pedro Sánchez, i del secretari general de País, Ximo Puig, en dos congressos on es va deixar clar a la militància que no eren temps de mirar-nos el melic en disputes internes o «en auténticas chorradas», com va dir el president Puig, ens trobem en un punt d’inflexió. Un moment en què, en l’àmbit provincial, sinó fem les coses bé, a la ciutadania se li pot fer complicat entendre que estiguem més preocupats d’un ball de cadires que dels seus problemes reals. Hem de ser el suficientment madurs com a partit, perquè la cosa orgànica no ens tapi el verdader significat del nostre treball: generar estabilitat i confiança en la ciutadania.

Sumant futur

Amb el mateix esperit que vam encarar els dos congressos anteriors, el de Valencià i el de Benidorm, i amb la plena convicció de què aquests darrers quatre anys s’han fet les coses bé a la província, jo aposto per seguir sumant futur i per Ernest Blanch. Aposto per la continuïtat d’un projecte que encara no ha tocat sostre i que a més, compta amb un equip de gent que projecta una forma de governar a la Diputació de Castelló que durant tants anys hem anhelat. Aposto per seguir donant sentit a tots aquells projectes municipals que vam començar a liderar el 2015 i el 2019 des de la il·lusió de la joventut, i que a poc a poc, maduren per reivindicar-se com fars de bona i exemplar gestió.

Alcalde de Vinaròs

Compartir el artículo

stats