El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Hèctor Ramos

EL TURNO

Hèctor Ramos

Seguim fent poble

Arriba la fi de l’any i, per això, faig balanç del què hem aconseguit en Borriol. Tot i la pandèmia i la greu situació financera, aquest 2021 hem continuat avançant i m’agradaria mencionar alguns dels projectes més importants.

Pel que fa a la situació econòmica, hem aconseguit baixar el deute quasi completament (que aconseguirem el primer trimestre del 2023) i hem reduït el pagament mitjà a proveïdors. Amb aquestes accions, podrem embarcar-nos en projectes com el condicionament de l’accés al futur institut.

En l’aspecte cultural, hem continuat amb la Mostra d’Olives Trencades i de la Garrofa, el Mercat Nadalenc i hem ampliat el mapa de comerços. També hem seguit amb la campanya de Nadal per als Comerços Locals, la realització del Mapa i Guia Turística amb la implementació d’una aplicació i la instauració de l’encesa de llums nadalenques.

Pel que fa a inversions i obres, ja està en marxa l’Espai sociocultural Els Llavadors que el 2022 serà una realitat. S’han formigonat més camins rurals i s’ha creat la ruta de La Joquera i dos noves àrees recreatives: el Molí i la Font de Peret. També hem reconduït la séquia de l’horta Novella, habilitat de dos parcs canins, instal·lat tòtems i senyalística urbana i turística.

Quant a l’aspecte social, destaquem el pla Resistir i Reactivem, per tal que els autònoms i empreses obtingueren les subvencions. S’ha iniciat la creació del Consell de Joventut i hem portat a terme el programa MARC per a joves. També hem realitzat la I Fira de la Infància i hem apropat cada dia a la ciutadania les últimes notícies i la normativa que més ens afecta mitjançant les xarxes socials.

Amb això, seguim amb la il·lusió de treballar per fer que Borriol siga un poble millor. Seguim fent poble.

Alcalde de Borriol

Compartir el artículo

stats