Suscríbete

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Maria Sorlí

EL TURNO

Maria Sorlí

Continuem fent més política

La política ha de servir per negociar, pactar, recollir totes les sensibilitats. A les darreres eleccions municipals no es van escollir només els regidors de l’equip de govern, sinó també a aquelles que estem a l’oposició. Per això, ignorar propostes, negar-les per sistema i silenciar a l’oposició és menysprear una part important de la ciutadania.

Així ho entenem a Compromís per Alcalà i Alcossebre, i per això, no deixem de proposar, aportar i promoure iniciatives. I, la veritat, és que estem molt contentes amb els resultats que estem obte-nint: hem aconseguit que es pose en marxa el pla Reviu, per a frenar el despoblament del nucli d’Alcalà i revitalitzar-lo; hem resolt molts problemes d’accessibilitat als nostres nuclis, informant de punts conflictius o rampes defectuoses; hem avançat molt en sostenibilitat, aconseguint la posada en marxa la creació de la primera Comunitat Energètica Local; hem presentat un projecte detallat per a augmentar les possibilitats del nou parc...

Ens sorprèn, però, que una vegada acceptades les nostres propostes, no es torne a comptar amb la nostra opinió. Ens informen quan tot està fet, així i tot, no accepten que 13 caps pensen més que set.

Tanmateix, no desistim. Ho hem tornat a intentar. Hem tornat a demanar una Junta de Portaveus per tal de pactar, de negociar, i de fer un front comú front a un tema preocupant per al nostre territori: el macroparc solar MAGDA i la seua línia MAT. Perquè és un punt important: ens afecta a tots i a totes i a les generacions futures. I, en els temes rellevants, cal fer política, en el sentit més positiu de la paraula, i deixar-nos de politiqueo i medalles. Cal anar a una, cal anar de la mà.

Portaveu del Grup Municipal Compromís per Alcalà i Alcossebre

Compartir el artículo

stats