El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Fernando Darós

EL TURNO

Fernando Daròs

Esquela per Nordex?

Ens neguem a dedicar estes línies a fer com la resta de partits i amollar un avorrit «estem al costat dels treballadors de Nordex». Compromís alcem la veu en contra de determinades actituds empresarials i d’unes lleis que no sabem si les han redactades el gobierno más progresista de la historia o la mateixa dreta.

Des que la setmana passada vam conéixer el possible tancament de l’empresa Nordex/Acciona de la Vall d’Uixó, hem concertat diverses cites entre representants de Compromís a totes les institucions, com són el conseller d’Economia, Rafa Climent, la diputada a Les Corts Valencianes Mònica Àlvaro, el senador Carles Mulet o el diputat al Congreso Joan Baldoví i la companyia. El nostre objectiu és ben clar: evitar l’acomiadament de les prop de 100 persones de la nostra comarca que treballen a la planta de la Vall d’Uixó.

Bona càrrega de treball i guanys

L’empresa, segons el personal, compta amb bona càrrega de treball i guanys en els últims exercicis, així que tot pareix indicar es tracta d’una estratègia de deslocalització que tornaria a deixar els nostres polígons industrials criant brossa. I com pot ser que una empresa amb beneficis, amb participació pública i en un sector estratègic tanque les portes? Doncs perquè el marc legislatiu que ens han deixat els diferents governs centrals permet perpetrar ERO basant-se en hipotètiques pèrdues futures.

Per això, els diversos col·lectius de Compromís a la zona ens neguem a redactar una altra esquela, sinó que lluitarem per a tindre i mantenir un teixit productiu potent als nostres municipis.

Regidor de Compromís a la Vall d’Uixó

Compartir el artículo

stats