El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Juan Huguet

EL TURNO

Juan Huguet

Som l’alternativa

Tal com passa en la vida, la política també es regeix per cicles; concretament, de quatre anys. A l’inici d’aquests, en la majoria dels casos, la democràcia sentencia qui governarà i, per contra, qui ocuparà l’altra bancada.

Moltes i molts polítics, amb quatre anys d’oposició a la vista prefereixen deixar de fiscalitzar el govern i romandre desapareguts durant tota la legislatura demostrant així, que no els importen els seus votants i que sols buscaven un interès personal.

El poble havia manifestat les seues preferències i va atorgar una victòria sense precedents al partit socialista, però un pacte entre els partits de la dreta amb un trànsfuga ens va deixar a l’oposició. Des d’aleshores demostrem quina és la nostra manera d’entendre la política i quins són els nostres vertaders objectius.

Treballar per treure la Vilavella d’un pou

Així, enfront d’aquest panorama desolador, els i les socialistes ens hem conjurat per a, des de l’oposició, treballar per treure la Vilavella d’un pou de decadència i desànim. Al llarg d’aquests tres anys, hem demostrat que enfront de qualsevol problema que afecte les vides del nostre veïnat, mantenim fermes actituds proactives encaminades a solucionar-lo. Així vàrem actuar en els mesos més durs de la pandèmia, on la ineficàcia del govern municipal va fer que ens bolcarem de manera desinteressada subministrant mascaretes a la població. En aquell moment es va demostrar que teníem un govern superat i sense capacitat de reacció, però passada la crisi sanitària, hem continuat aportant solucions i alternatives.

A tan sols un any de les eleccions, mantenim actiu un nombrós grup de gent amb el qual conformem un equip ambiciós, treballador i amb idees que beneficien la Vilavella. Una candidatura on demostrem dia rere dia que som el vot útil i, en definitiva, l’alternativa a un govern ineficaç.

Secretari general del PSPV-PSOE de La Vilavella

Compartir el artículo

stats