Suscríbete El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Maria Lourdes Cuartiella

Sant Rafel del Riu, avui més que mai

A Sant Rafel del Riu podem dir que mai havíem rebut tants de diners i que s’havien dut a terme tants de projectes en tan poc temps. Gràcies als governs socialistes de Ximo Puig a la Generalitat Valenciana i de José Martí a la Diputació, ara és un poble que avança.

Sant Rafel és visible ara més que mai gràcies al canvi de polítiques promogudes pel Partit Socialista, i a la cooperació entre Generalitat Valenciana i els Ajuntaments.i ha una aposta clara per a millorar l’accessibilitat i el desenvolupament en el món rural que beneficia als pobles més petits i que fa possible projectes d’aquesta magnitud.

La passarel·la per a vianants realitzada sobre el riu Sénia, construïda per Conselleria d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible de la Generalitat Valenciana, encapçalada pel president Ximo Puig, ha suposat una inversió de més de 295.000 euros que connecta dos pobles, dos comunitats autònomes, Sant Rafel del Riu i el Barri Castell.

La passarel·la suposa un abans i un després al nostre poble, millora la mobilitat, la seguretat i es posiciona com un reclam turístic que obre la visió al paratge natural del nostre riu Sénia. En definitiva, un projecte que representa el model socialista per avançar cap a municipis més integradors, que posen a les persones en el centre del progrés.

Aquest és un primer pas de molts més que donarem en breu en la millora de les infraestructures del nostre poble, és un primer pas que ens impulsa al desenvolupament rural precedit pel PSPV-PSOE.

Portaveu del PSPV-PSOE a Sant Rafael del Riu

Compartir el artículo

stats