El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Agustín Chiva

EL TURNO

Agustín Chiva

Guanyar per l’Alcora

La legislatura anterior va ser la primera amb un govern de coalició progressista al poble, cosa que va permetre grans consensos i avanços per a millorar la vida de les alcorines i alcorins. La farmàcia de guàrdia, l’extensió de l’EOI, el minibús social perquè la gent gran puga anar al metge o la remodelació i millora dels principals vials i places del poble han estat algunes de les fites que es van dur a terme.

Tanmateix, aquesta senda ha canviat a la darrera legislatura. La corriola de la majoria absoluta socialista ha instal·lat al poble de l’Alcora en la paràlisi, ja que aquest govern ha estat vivint dels projectes començats i planificats anteriorment.

Tot allò que ha gestionat d’una manera directa el senyor Falomir han sigut una improvisació contínua, és a dir, el seu segell personal com a alcalde. Així, la remodelació del carrer d’Enrique Grangel Girona, l’inactiu Consell Municipal de Medi Ambient, l’Escola d’Estiu o el carril bici que ha destarifat la carretera que travessa el polígon industrial, són alguns exemples.

És l’hora que el nostre poble torne a ser un referent econòmic, social, cultural i industrial. És el moment de Més l’Alcora, un projecte seriós, honest, il·lusionant i amb experiència per a posar al poble i als seus habitants per damunt de qualsevol interés personal.

Mostrant fets, i no paraules, volem ser l’alternativa pròxima que realment treballe per totes i tots vosaltres, de forma que es revertisca la involució a la qual està sotmés el nostre poble i que pose en marxa totes les iniciatives que es troben paralitzades en aquests moments.

Portaveu de Més l’Alcora-Compromís

Compartir el artículo

stats