El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mònica Àlvaro

FIRMA INVITADA

Mònica Àlvaro

Ni de Ximo Puig ni de Pepe Martí

Ni és el Consell de Ximo Puig, ni la diputació del Sr. Pepe Martí, ni l’ajuntament d’Amparo Marco... A Benlloch en canvi el regalem, que darrerament les formes i actuacions d’este senyor deixen molt a desitjar.

Com vostès saben a la Generalitat, a la Diputació i a l’Ajuntament de la capital hi ha governs de coalició, és a dir, on no està solament el PSOE. De fet si estiguera només el PSOE moltes de les principals accions mampreses no hagueren tingut lloc, com ara el Xarxa Llibres (que pares i mares la tenim molt present quan arriba setembre i ens estalviem un bon grapat d’euros), escoletes de 2 anys públiques, viabilitat en la dependència o fins i tot arribar a nivells d’ocupació al País Valencià que no es veien des de 2008. I totes eixes coses, i més que en podria enumerar, són les que està venent el PSOE amb pamflets d’un roig viu adornats amb un segell d’un puny i un capoll. Si estes accions tingueren una única autoria, òbviament seria la d’una careta somrient que no s’ha oblidat de les persones: per descomptat tindrien la cara de Compromís perquè al remat s’han fet per la nostra gestió (no la de Ximo Puig). Una gestió insistísc, coral i plural encara que a voltes coste molt convèncer als socis del capoll i puny tancat que una casa de parts a la Plana, o que les dones puguen tindre un tractament d’in vitro a les nostres comarques, és positiu per a la ciutadania.

En publicitat eixe relat que difonen els socialistes estaria prohibit, es titllaria de publicitat enganyosa perquè al remat estàs venent allò que no tens. Jo puc arribar a comprendre que quan no tens un bon producte, has de fixar-te en el que fan altres, però òbviament la mentira té les potes molt curtes, i al remat les crítiques serien nefastes i l’OCU acabaria denunciant-te per estafa.

Doncs ací igual.

Diputada de Compromís a Les Corts

Compartir el artículo

stats