El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Maria Fajardo.jpg

EL TURNO

Maria Fajardo

Gràcies per la confiança

Com alguns ja sabreu, tindré la responsabilitat d’encapçalar la llista de Compromís per Vila-real. En política, si l’entrega és total, canvies completament la teua forma de vida, t’absentes massa sovint de la llar, i t’obres en cos i ànima. No sempre és fàcil. Soc membre del Bloc des dels 16 anys. Juntament amb tantes companyes que van esdevindre amigues, augmentàrem la família, guanyant presència institucional.

El col·lectiu de Vila-real ha estat un pilar de l’organització des de la seua constitució, i així volem seguir.em patit, com a les millors cases, moments bons i d’altres durs, però finalment hem eixit més fortes gràcies a la perseverança i la feina incansable de la gent, tot per fer de Vila-real un lloc millor.

I d’ací vinc jo, de la força de les bases. Estic en primera línia gràcies a la confiança de J. P. Sancho, que a l’estiu del 2018 em va demanar formar part del seu equip, i els consells de Mª Gràcia i Maties per animar-me a agafar l’acta aquell agost del 2019. Em va canviar la vida.

Vull agrair les que m’heu engrescat a encapçalar el nostre projecte: Santi, Laia, Mònica, Joan, Sergio, Elies, Mari, Vicent, Jaume, Eugeni i la gent de Coratge que des de la distància sempre està amb mi.

Em deixe molta gent que també formeu part fonamental de la meua il·lusió i energia per tornar-vos amb la màxima dignitat la confiança i estima que m’heu donat.

És el moment d’enfrontar-se amb un somriure als entrebancs, ocupar espais i no deixar-nos xafar, defensar les nostres iniciatives posant les persones al centre, escoltar els problemes quotidians i donant solucions. Juntes farem que Vila-real siga més igualitària, més justa i més amable.

Visca Vila-real i bones festes!

Portaveu de Compromís per Vila-real

Compartir el artículo

stats