El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Hèctor Ramos

EL TURNO

Hèctor Ramos

Jornades Culturals a Borriol

A Borriol, aquest cap de setmana arriben les Jornades Culturals de la Plana de l’Arc, un esdeveniment que engloba quatre eixos fonamentals del nostre poble, com són la Via Augusta, el treball de la pedra, la gastronomia amb la garrofa i les olives trencades i les energies renovables i educació.

Aquest any les jornades arriben a la seua 25a edició i Borriol serà un punt d’intercanvi de sabers i experiències culturals, patrimonials i gastronòmiques on esdevindrem la capital cultural del nostre país gràcies a la qualitat de la seua programació, una vegada més molt variada.

Lectures de comunicacions, taules rodones, degustacions de productes locals, actuacions musicals i un recorregut guiat en autobús sobre la Via Augusta, seran de les activitats que es podran gaudir aquest cap de setmana, entre altres. També es repartiran llibres com la gastronomia de la garrofa, receptari borriolenc, o el Glossari de l’utillatge tradicional dels oficis de la pedra de Borriol.

Ponents convidats

Com a ponents convidats tindrem a Arturo Zaragozá, membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València, Rosa Agost, professora titular de l’UJI, acadèmica de l’AVL i membre del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, i Eugeni Llorens, Tècnic Superior d’Investigació a la Universitat Jaume I.

Des d’aquestes paraules vull agrair el compromís de totes les persones, associacions i col·lectius del poble que s’han brindat a preparar aquestes jornades i que fa que ens sentim especialment orgullosos de la nostra gent. Vos espere aquest cap de setmana al nostre poble.

Alcalde de Borriol

Compartir el artículo

stats