TRIBUNA

Viu la màgia del Nadal a Borriana

Maria Josep Safont

Maria Josep Safont

Des de l’Ajuntament vos convidem a viure la màgia de Nadal a Borriana, en un ambient nadalenc i moltíssimes activitats inclusives, infantils, actuacions, betlems, esports, entreteniment, exposicions, teatre, concerts, propostes gastronòmiques, la casa del Pare Noel amb els elfs i els rens, premis de 1.000 euros entre les persones que realitzen compres en el comerç local, el Patge reial, i tot fins que arriben els Reis d’Orient per la mar al port.

L’agenda de plans per a les famílies que ofereix l’Ajuntament de Borriana per a les festes nadalenques és molt variada i extensa. Enguany inclou el Burisplay a la Llar fallera, dos Escoletes de Nadal, tallers de cuina, espectacles infantils, màgia i altres activitats. També oferim la possibilitat que la joventut, els més menuts i totes les familíes tinguen una àmplia oferta d’activitats en el període de vacances i puguen xalar de moltes i molt diverses activitats.

Per a facilitar la conciliació de la vida familiar, des del consistori oferim dos possibilitats, l’Escoleta de Nadal, del dilluns 26 al dijous 30 de desembre que enguany se celebrarà al CEIP Josep Iturbi, per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys i, paral·lelament, també els mateixos dies, els xiquets i xiquetes de Borriana a partir de 12 anys podran participar en l’Escoleta de robòtica i videojocs.

Tallers de cuina

A més, el consistori ha previst a la Llar fallera l’activitat Divercuina Nadal que consisteix en tallers de cuina per a 60 xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys, basats en rebosteria amb taronges de Borriana.

I torna una nova edició del Burisplay, la fira d’entreteniment que la Regidoria de Joventut ofereix gratuïtament durant els dies 27 i 28 de desembre per als més menuts del municipi, amb 7 monitors i amb una gran varietat d’activitats, amb 5 inflables per edats, 1 de salt i 1 de rampa, l’agranadora, el Bou Texas, els cotxes a pedals dobles i triples, l’Animal Raiders i els tallers de manualitats de Nadal i més coses.

Igualment, s’ha previst una altra activitat per a participar en el joc cooperatiu esportiu Laser Combats, totalment inofensiu, que suposa un desafiament a les capacitats estratègiques i a l’adrenalina, un joc en equip molt divertit.

L’agenda d’activitats de Nadal a Borriana es completa amb la programació cultural específica i tradicional, i amb la programada des de l’àrea de Comerç amb animació pels carrers per al públic infantil i familiar.

A més, es tancarà amb les activitats que s’estan preparant per a l’arribada dels Reis d’Orient i el Patge reial que arreplegarà les cartes dels xiquets i xiquetes que ho desitgen.

Una programació el més completa possible perquè la ciutadania de Borriana puga conciliar i gaudir d’unes festes tradicionals al caliu del nostre poble, en família i seguint la tradició.

Alcaldessa de Borriana

Suscríbete para seguir leyendo