EL TURNO

Més responsabilitat

Pau Ferrando

Pau Ferrando

Mentre en ajuntaments com el de Benicàssim el PP és incapaç de presentar i aprovar en dos anys els pressupostos municipals, a la Diputació de Castelló i a la Generalitat valenciana els governs de progrés PSPV-Compromís tornen a donar llum verda als nous comptes. Quatre anualitats, quatre pressupostos aprovats en temps i forma.

En el cas de la institució provincial es tracta d’un pressupost rècord. En un moment on les persones que habiten al nostre territori ens demanen altura de mires, diàleg, consens i, sobretot, projecte, nosaltres responem. I des de l’àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions internacionals ho fem incrementant la despesa i la inversió en polítiques tractores, que siguen capaces d’afrontar qualsevol període de crisi, donant perspectiva i profunditat als nombrosos canvis que plantegem per a ser un territori dinàmic i resilient.

Perquè no es tracta només d’una xifra elevada per a la nostra àrea, 5.386.746 euros, sinó també de mantenir una coherència en la línia de propulsar accions que milloren la digita-lització, l’ocupació, l’assessorament a les empreses, que fomente l’emprenedoria sosteni-ble en el temps i amb el medi i que ajude a optimitzar les ajudes i els fons que, progressi-vament, ens arriben de la Unió Europea.

Amb tot, un projecte que posem en marxa el mateix primer de gener i amb el qual prete-nem marcar una dinàmica positiva més enllà de la mateixa legislatura. Tenir pressupost és mantenir la responsabilitat i el compromís amb les persones i el nostre territori.

Diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals

Suscríbete para seguir leyendo