LA RÚBRICA

Deute 0

Samuel Falomir

Samuel Falomir

El treball de tots aquests anys --una gestió seriosa, responsable i eficient-- ha tingut com a resultat uns comptes totalment sanejats, que ens permetrà fet front als quasi 7 milions d’euros de deute que ens vam trobar quan vam prendre possessió en 2015. De la liquidació de l’exercici de 2022 ens ha resultat un sobrant de 3,5 milions d’euros, dels quals 1,7 els destinarem a amortitzar tot el deute i la resta a continuar realitzant inversions. No és una valoració política, són els números amb els quals finalitzarem aquesta legislatura.

Aconseguir aquest objectiu, a més, no ha suposat un minvament en els serveis i en la inversió pública, ja que al llarg d’aquests anys s’han executat importants projectes per a continuar millorant i transformant la nostra població.

Recuperació i posada en valor del nostre patrimoni (Reial Fàbrica, Castell de l’Alcalatén, Torre del Repés), reptes urbanístics per a millorar l’accessibilitat i la seguretat (remodelació integral del carrer Enrique Grangel Girona...), inversió històrica en la millora dels polígons industrials, creació de zones verdes i espais per al gaudi dels veïns i veïnes, posada en marxa del centre de dia, l’Alcora més viva que mai... sense oblidar-nos de les xicotetes obres del dia a dia amb l’activació dels serveis de manteniment de carrers, camins i sendes. A més a més, hem obert el camí a projectes clau com ara la Casa de la Cultura, la residència de la tercera edat, etc.

Ací no hi ha miracles

Els que em coneixen saben que mai m’ha agradat fer ostentació ni presumir, més aviat tot el contrari, però seria tremendament injust amb moltes persones no reconéixer tot el que s’ha aconseguit. Ací no hi ha miracles, l’únic miracle és el treball. Això no s’hauria aconseguit sense el bon fer dels companys i companyes de l’equip de govern i del personal de l’Ajuntament. També hem tocat a moltes portes per tal d’aconseguir totes les subvencions possibles.

Ara, mirem al futur amb més il·lusió que mai i obrim la porta a noves inversions i projectes, perquè com sempre dic, queda moltíssim per fer. El present i futur de l’Alcora, amb els seus comptes depurats, significarà continuar projectant i dissenyant el municipi que volem per a les generacions presents i futures. Continuem fent poble.

Alcalde de l’Alcora i secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló

Suscríbete para seguir leyendo